Chantal (Financieel Medewerker)

We hebben Chantal leren kennen als een spontane, rustige en zelfverzekerde jongedame. Ze neemt graag de verantwoordelijkheid en staat erg open om nieuwe dingen te leren. In haar werk heeft ze zich de afgelopen 7 jaar ontwikkeld tot een ervaren administratieve medewerker, waarbij ze steeds meer werkzaamheden heeft opgepakt. Dit heeft er in haar huidige functie voor gezorgd dat ze verantwoordelijk is voor de gehele debiteuren- en crediteurenadministratie voor drie entiteiten. Ook maakt ze facturen op, controleert binnenkomende facturen, boekt facturen in en verzorgt de bankafboeking. Daarnaast boekt ze en houdt ze de kas bij en zet ze betalingen klaar die ze zelf overmaakt. In haar nieuwe functie ziet ze graag deze diversiteit van werkzaamheden terug, waarbij ze bijvoorbeeld wel open staat om zich met een specifiek onderdeel als debiteurenbeheer meer bezig te houden.

Chantal is een stressbestendige, behulpzame en leergierige administrateur die snel nieuwe kennis en systemen oppakt. Ze werkt zeer accuraat en afspraak is afspraak, waarbij ze heel goed zelfstandig kan werken en in teamverband graag haar afgesproken taken uitvoert.

Chantal heeft een opzegtermijn van een maand en is 40 uur beschikbaar, haar salarisindicatie is € 2.800,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Volledige Debiteuren- en crediteurenadministratie
  • Bijhouden van de kas en verzorgen van inboekingen
  • Opmaken van interne en externe facturen voor diverse entiteiten
  • Inboeken van facturen en afboeken van de bank
  • Controleren van binnengekomen facturen
  • Klaarzetten wekelijkse betaling en salariëring
  • Het overmaken van het salaris voor alle entiteiten
  • Controleren en corrigeren van subadministraties

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

Krommenie

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

AFAS, Exact, MS Office; Word, Excel, PowerPoint, Outlook