Sara (Administrateur)

We hebben Sara leren kennen als een rustige en gereserveerde dame. Na het afronden van de mbo-opleiding Toerisme in een periode met weinig beschikbare banen in diezelfde branche, heeft ze via een uitzendbureau de gelegenheid gekregen om zich administratief te ontwikkelen. En dat is zo goed bevallen, dat ze zich de afgelopen 9,5 jaar binnen hetzelfde bedrijf heeft ontwikkeld tot een Allround Administrateur.

Die werkzaamheden begonnen met het bijhouden van de kas en inkoopfacturen inboeken, waar nog een controle op volgde. Hierna ging ze verkoopfacturen maken en deed ze de complete voorbereiding voor de boekhouder met betrekking tot salarissen. Het crediteurenbeheer kwam ondertussen steeds meer terug in haar dagelijkse werkzaamheden en het uitgebreide debiteurenbeheer volgde al snel. Ook kreeg ze het vertrouwen om diverse rapportages te verzorgen; vandaag de dag maakt ze de salaris,- management,- BTW,- en eindejaarrapportages. In haar nieuwe functie ziet ze deze diversiteit graag terug, terwijl ze ook open staat om op een specifiek onderdeel wat meer de nadruk te leggen.

Sara is een leergierige, loyale en zeer gemotiveerde administrateur. Ze werkt graag in een organisatie waar ze verantwoordelijkheid krijgt, de ruimte krijgt om zelf haar werk te doen en in teamverband succesvol te zijn.

Sara heeft een opzegtermijn van een maand en is 40 uur per week beschikbaar, haar salarisindicatie is € 2.850,- bruto per maand.

Werkzaamheden

In haar huidige functie is ze verantwoordelijk voor het beheer van de agenda, contracten en het kasboek. Ook verzorgt ze:

  • Het volledige debiteuren- en crediteurenbeheer;
  • De verwerking van bankmutaties;
  • Management-, Salaris-, BTW- en Eindejaarrapportages;
  • De controle en verwerking van declaraties;
  • De communicatie met de projectleiders;
  • Verzuimlijsten en personeelsdossiers;
  • Activiteiten vanuit de personeelsvereniging.

 

Functie

Administrateur

Leeftijd

31

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Amadeus, Accountview, Snelstart, Syntes Prisma, MS Office; Excel, Word, Outlook