Linda (Assistent Controller)

Linda heeft vorig jaar haar hbo-diploma Bedrijfseconomie in ontvangst mogen nemen. Ze heeft het afgelopen jaar ervaring opgedaan als Assistent Accountant. Haar taken bestaan voornamelijk uit het verzorgen van balansen, de financiële administraties, BTW- en IB-aangiften en het opstellen van de jaarrekening. Ze wil nu graag buiten de accountancy aan de slag, omdat ze graag meer diepgang wil in haar functie. Een startersfunctie als Assistent Controller zou daarom het beste bij haar ambities passen.

Linda is te omschrijven als een sociaal en vrolijk type. Ze vindt persoonlijk contact erg belangrijk en heeft een zorgzame en hulpvaardige houding. Ze omschrijft zichzelf als iemand die punctueel en analytisch te werk gaat. Op haar werk is ze degene bij wie collega's terecht kunnen met vragen en die de procedures tot in details kent. Ze geeft aan dat het werk vrij geroutineerd is. Omdat ze van meer dynamiek houdt, zou ze nu graag een stap maken in haar carrière.

Linda is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Ze heeft een salarisindicatie van €2.300 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verzorgen publicatiebalansen en notulen
  • Tussentijdse cijfers opstellen
  • BTW en IB aangiften opstellen
  • Zelfstandig gegevens opvragen bij klanten
  • Eenvoudige jaarrekening opstellen

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

26

Woonplaats

Oss

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Excel, MS Dynamics, SAP, Exact en AFAS