Dilan (Financieel Medewerker)

Na het behalen van zijn hbo-bachelor Bedrijfseconomie in 2017, is Dilan aan de slag gegaan bij een wereldwijde retailorganisatie en vervolgens bij een internationaal industrieel bedrijf. Als Accounting Analyst en Accounts Payable medewerker is hij verantwoordelijk geweest voor het crediteurenbeheer, het concipiëren van financiële rapportages, alsmede het controleren en bijhouden van de administratie. Daarnaast doet Dilan voor zijn familiebedrijf wekelijks de fiannciële administratie. Omdat zijn laaste functie een tijdelijke functie betrof, is hij nu op zoek naar een  junior functie op de financiële administratie, waarin hij de ruimte heeft zich verder te ontwikkelen.

Dilan is te omschrijven als een consistente en gedisciplineerde jongeman. Hij is kalm, sociaal en kan goed tegen chaos en drukte. Hij vindt het prima om bepaalde routines aan te houden en begrijpt dat dit vaak ook nodig is. Echter zou hij ook graag zijn eigen creativiteit en analytisch vermogen meer willen toepassen in het werk. Een functie waarin hij kan instromen op een uitvoerende rol, waarbij hij kan doorgroeien naar een verantwoordelijkere functie, past het beste bij Dilan zijn ambities.

Dilan is per direct beschikbaar voor een fulltime baan. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.600 bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Bijhouden en innen van uitstaande rekeningen;
  • Het uitvoeren van telefonische en schriftelijke herinneringen en aanmaningen;
  • Betalingsregelingen treffen;
  • Betalingsgeschillen oplossen en contact onderhouden met zowel klanten, debiteuren als derden. 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Waalwijk

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Excel + Navision, SAP