Jesse (Assistent Controller)

Jelle is een vlotte en sociale jongenman met ruim 4 jaar ervaring op financieel gebied. Tijdens zijn studie heeft hij met zijn meewerkstage en afstudeerstage ervaring opgedaan in het uitvoeren van analyses en het aanleveren van rapportages ten behoeve van de directie. Na het behalen van zijn hbo-opleiding heeft hij de eerste twee jaar ervaring opgedaan in een veelzijdige functie op financieel administratief gebied. Dit waren voornamelijk alle operationele taken op financieel vlak. Vervolgens heeft Jelle ruim een jaar bij een grote bank een traineeship gevolgd waarbij hij financieringsdossiers in behandeling en hij op basis daarvan een passend advies gaf. Omdat bij de bank deze functie verviel is hij overgestapt naar zijn huidige functie als Senior Accounting Employee bij een groot internationaal bedrijf. Hier heeft hij inmiddels een jaar met veel plezier gewerkt waardoor hij nu de mogelijkheid heeft gekregen om door te groeien naar Controller.

Echter brengt deze opstap bij zijn huidige werkgever meer verantwoordelijkheden en ziet hij dit niet terug in salaris of in andere vorm van erkenning. Hierdoor heeft hij besloten deze stap alsnog te willen maken maar bij een andere organisatie. 

Jelle is een vrolijke en sociale jongeman. Zowel zakelijk als privé is hij geordend en gestructureerd. Hij vindt het prettig om duidelijkheid te creëren en is er een kei in om orde in chaos te scheppen. In zijn sociale omgeving zou hij worden omschreven als iemand die 'pietje precies' is. Hij kan hier zelf gelukkig om lachen. Hij is immers de vraagbaak geworden van zijn vriendengroep. Daarbij is hij op zakelijk gebied vaak direct onder de Financieel Manager of Controller werkzaam geweest. 

Jelle heeft een opzegtermijn van 1 kalendermaand en is fulltime beschikbaar op basis van 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.700 bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verwerken inoop-en verkoopfacturen; 
  • Verrichten van analyses en het opstellen van rapportages;
  •  

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

25

Woonplaats

Regio Weert

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Unit 4, Microsoft Dynamics, Ms Office