Charlotte (Financieel Medewerker)

Charlotte heeft 13 jaar ervaring als Financieel Administratie kracht bij verschillende organisaties. Deze organisaties omslaan zowel kleinere als grotere administraties. Binnen deze werkzaamheden heeft Charlotte zich beziggehouden met zowel de administratieve als de secretariële taken. Ze is hierdoor bekend met het beheer van debiteuren en crediteuren, alsmede het onderhouden van contact met (internationale) klanten. Charlotte is momenteel op zoek naar een uitdaging op Financieel Administratief gebied op parttime basis.

Charlotte is een enorm vlotte en spontane vrouw. Haar sociale vaardigheden maken haar fijn in de omgang. Ze is hulpvaardig naar collega’s toe en staat ze dan ook graag te woord met raad en daad. Naast dit teamverband is ze sterk in actief zelfstandig te werk te gaan. Door haar ingebakken zelfinitiatief, leert ze nieuwe zaken graag zelf aan, voordat ze om hulp vraagt. Charlotte heeft een natuurlijke ontspannen houding, wat haar erg stressbestendig maakt in een hectische omgeving.

Charlotte is per direct beschikbaar voor een functie van 20-36 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2700,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

Werkzaamheden

  • Verwerken van infaseringsformulieren
  • Inboeken van aanlevering nieuwe onderdelen
  • Contact onderhouden met leveranciers. 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

35

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord goed in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Exact, Oracle, EAM, Bas, BizzAps, PIM, Hybris, MS Office: Excel, Word, PowerPoint