Esmee (Salarisadministrateur)

Esmee is na het behalen van haar master een traineeship als Salarisadministrateur gestart en heeft bij die organisatie haar eerst werkervaring opgedaan. Hier is zij verantwoordelijk geweest voor het controleren van het uit te betalen salaris, vragen beantwoorden van medewerkers en het opstellen van de loonaangifte. Daarnaast heeft zij ook gedeeltelijk applicatiebeheer erbij gedaan waarbij ze er achter kwam dat het werken met data en cijfers haar grote voorkeur heeft. In haar laatste functie als Business Support Officer heeft ze daar op doorgepakt en is zij bezig geweest met het verzamelen van data om processen te beschrijven en/of te optimaliseren. Haar meest recente succes was een capaciteitsplanning die zij geanalyseerd heeft en waar uit bleek dat de organisatie bij zeven ton op jaarbasis zou kunnen besparen bij het optimaliseren van het proces. Hier is het bedrijf ook mee aan de slag gegaan. Omdat Esmee meer uitdaging zoekt is zij nu bewust op zoek naar een functie waarbij ze zich verder kan ontwikkelen op het gebied van data analyse en het beschrijven en optimaliseren van processen.


Wij hebben Esmee leren kennen als een energieke, zelfstandige en sportieve jongedame. Het werken met systemen heeft ze snel onder de knie, ze is een leergierige en ambitieuze dame. Esmee denkt, als een analytische professional en met haar oplossingsgerichte instelling, graag mee binnen een professionele organisatie. In haar vrije tijd is ze dagelijks als trainster te vinden in de turnhal, de plek waar ze naast haar werk goed haar energie in kwijt kan. Ze is met haar capaciteiten, leergierigheid en haar sociale skills een aanwinst voor elk team.

Esmee is per direct beschikbaar, is 36 tot 40 uur per week beschikbaar en haar salarisindicatie is € 2.600,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Data analyse uitvoeren op de verschillende logistieke processen;
  • Forecast bepalen;
  • Beschrijven van ( nieuwe ) processen;
  • Optimaliseren van bestaande processen met het oog op kosten besparing.

Functie

Salarisadministrateur

Leeftijd

24

Woonplaats

Enkhuizen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Beaufort (raet), Youforce, MS Office; Excel, Word, Matlab, SPSS, Movie Maker