Esmee (Salarisadministrateur)

Esmee is na het behalen van haar master een traineeship als Salarisadministrateur gestart, waar ze inmiddels 15 maanden werkzaam is. Hier kwam haar voorkeur om meer met cijfers te werken tot uiting, iets wat ze als bijbaan bij een supermarkt ook als onderdeel van haar werkzaamheden had. Na 9 maanden is ze door de opdrachtgever in dienst genomen. Hoewel dit een leerzame periode is geweest heeft ze behoefte aan meer uitdaging in haar werk, omdat ze haar werk snel af heeft en extra werkzaamheden zoals het applicatiebeheer heeft opgepakt en verzorgt verschillende data analyses. In haar nieuwe functie wil ze zich meer richten op data analyses en zich verder ontwikkelen als Data Analist.

Wij hebben Esmee leren kennen als een energieke, zelfstandige en sportieve jongedame. Het werken met systemen heeft ze snel onder de knie, ze is een leergierige en ambitieuze dame. Esmee denkt als een analytische professional en met haar oplossingsgerichte instelling graag mee binnen een professionele organisatie. In haar vrije tijd is ze dagelijks als trainster te vinden in de turnhal, de plek waar ze naast haar werk goed haar energie in kwijt kan. Ze is met haar capaciteiten, leergierigheid en haar sociale skills een aanwinst voor elk team. 

Esmee heeft een opzegtermijn van één maand, is 36 tot 40 uur per week beschikbaar en haar salarisindicatie is € 2.600,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Uitvoeren en controleren van het tijdig en correct uitbetalen van het salaris
  • Vraagbaak voor medewerkers
  • Het opstellen van de loonaangifte
  • Verzorgen van verschillende data analyses
  • Deels verantwoordelijk voor het applicatiebeheer

Functie

Salarisadministrateur

Leeftijd

24

Woonplaats

Enkhuizen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Beaufort (raet), Youforce, MS Office; Excel, Word, Matlab, SPSS, Movie Maker