Sahid (Assistent Controller)

Sahid is een ervaren Finance Professional. Na een opleiding tot Administrateur (mbo) heeft hij nog een opleiding Bedrijfseconomie (hbo) afgerond. Sahid heeft bij vele verschillende organisaties gewerkt op interim basis. Deze organisaties hebben voornamelijk een internationale focus en hebben raakvlakken in farmaceutica en techniek sectoren. Hij is begonnen als Administratief medewerker op het gebied van debiteuren en crediteuren. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld tot Assistent Controller en Senior Accounting Medewerker. Momenteel werk Sahid binnen een organisatie met weinig dynamiek en uitdaging waardoor hij heeft besloten samen met Extra Talent op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging op Administratief/Controlling gebied.

Sahid is een vriendelijk persoon met een goed gevoel voor humor. Met een hulpvaardige houding haalt hij energie uit het servicegericht oplossen van vraagstukken. Sahid is erg stressbestendig en maakt zich nieuwe administraties en omgevingen snel eigen. Verder heeft hij een ruime ervaring en affiniteit met IT. Hiermee maakt hij zich sterk in het optimaliseren van de inrichting en gebruik van ERP-systemen.

Sahid is beschikbaar voor een functie van 36-40 uur en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij heeft een salarisindicatie van €4500,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

Werkzaamheden

  • Business Partner voor lokale Finance afdeling
  • Procesoptimalisatie binnen boekhouding
  • Projectsupport van crediteurenadministratie

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

34

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Turks goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Exact, Unit4, Procesrunner, Neocase, AS400, Ariba, MS Office; Word, Excel, Powerpoint