Erwin (Controller)

We hebben Erwin als een loyale, serieuze en hardwerkende man leren kennen. Na het afronden van zijn studie Technische Bedrijfskunde is hij bij een organisatie- en adviesbureau begonnen. Na een project bij een klant op locatie groeide hij door als Assistent Project Controller. In deze functie ondersteunde hij Controllers bij de rapportages en het verzamelen van data. Door hard werken en betrouwbaar te zijn ontwikkelde hij zich snel tot zelfstandig Project Controller en pakte hij de maandelijkse afsluiting en het analyseren van de financiële gegevens voor verschillende projecten op. De resultaten en de forecast van deze projecten besprak hij met de betreffende project managers. Nadat zijn functie een andere invulling kreeg, heeft hij besloten om zich binnen een beursgenoteerd bedrijf verder te ontwikkelen. Na anderhalf jaar in dienst is hij benadert door een bedrijf, waar echter de verwachtingen en de werkelijkheid ver uit elkaar lagen. Dit is de reden dat hij direct beschikbaar is in de rol als Controller of Financieel Administrateur.

Erwin is een ervaren analytische, bescheiden en cijfermatig sterke controller. In zijn werk is hij gewend om zelfstandig te werken, waarbij hij een omgeving met een aantal directe collega’s prettig vindt. Door zijn werkzaamheden een perfecte beheersing van SAP en Excel.

Erwin is direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.350,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor administratie van 5 werkmaatschappijen
  • Balansverklaringen per werkmaatschappij
  • Analyse van financiële gegevens per werkmaatschappij
  • Voor 1 werkmaatschappij aangifte van de BTW

Functie

Controller

Leeftijd

39

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, SAP