Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

David (Assistent Controller)

David heeft de afgelopen 2,5 jaar ervaring opgedaan als assistent controller. In 2017 is David begonnen bij een bouwbedrijf waar hij verantwoordelijk was het opstellen en rapporteren van periodecijfers voor verschillende bv's, het opstellen van de jaarafsluiting en het uitvoeren van diverse belastingen. In november 2018 besloot David de overstap te maken naar een productiebedrijf omdat hij zijn plafon had bereikt bij zijn huidige werkgever. Bij dit productiebedrijf is David aan de slag gegaan als Junior Financial Officer. In deze rol is David verantwoordelijk voor het opstellen en rapporteren van periodecijfers, de jaarafsluiting en het voeren van diverse belastingaangiftes. Daarnaast is David verantwoordelijk voor de salarisadministratie en voor het verzorgen van de debiteuren- en crediteurenadministratie. David voert zijn werkzaamheden met veel plezier uit, echter wilt hij graag zijn horizon verbreden op het gebied van werk. Daarom is David op zoek naar een volgende uitdaging als assistent controller.

David is een sociale en ambitieuze jongeman. Hij is erg leergierig en hij maakt nieuwe informatie zich ook snel eigen. David gaat altijd erg nauwkeurig te werk en hij heeft een goed oog voor detail. Hierdoor ziet hij snel verbanden en kan hij snel schakelen. Zijn collega's beschrijven hem als collegiaal, hij helpt graag anderen en heeft een prettige maar directe aanpak. 

David heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

Werkzaamheden

  • opstellen en rapporteren van periodecijfers;
  • opstellen van de jaarrekening;
  • voeren van diverse belastingaangiften;
  • voeren van de salarisadministratie;
  • debiteuren- en crediteurenbeheer.

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

31

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Excel, Exact Globe, Exact Online, Navision en Oracle