Valeria (Medewerker Debiteuren)

Wij hebben Valeria leren kennen als een spontane, gedreven en proactieve dame. In haar werk zoekt ze altijd naar kansen en beperkt zich niet tot haar standaard werkzaamheden. In haar laatste functie was ze verantwoordelijk voor het aanmaken van relaties, overzichten van openstaande debiteuren en ontvangen bedragen up to date houden en debiteuren aanmanen. Ook onderhoudt ze het contact met de internationale agenten voor de verrekening en het nalopen van facturen en commissie en is heeft ze contact met de eindgebruiker. Hiernaast pakte ze ook werkzaamheden binnen het crediteurenbeheer op en verwerkte ze dagelijks aanmaningen. In haar nieuwe functie ziet ze graag een uitdaging terug, waarbij ze waar mogelijk extra werk oppakt.

Valeria is zeer resultaat- en klantgericht, waarbij ze de oplossing altijd centraal zet om haar doel op juiste wijze te bereiken. Door haar sterk ontwikkelde analytisch vermogen is ze in staat situaties goed in te schatten en hierdoor snel tot een goede afspraak te maken.

Valeria is direct beschikbaar voor 32 uur per week en haar salarisindicatie is € 3.400,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Aanmaken relaties, afleveradressen, overzichten openstaande debiteuren, overzichten ontvangen bedragen, debiteuren aanmaningen (systeem OnGuard) en telefoonacties. Contacten met Verkoop, Service, Onderdelen.
  • Contact houden met internationale agenten m.b.t. verrekening van facturen en commissie, commissie specificatie nalopen en benaderen van eind gebruiker
  • Kredietrapport (Credit Safe) opvragen bij het aanmaken van relatie (systeem LN Infor).
  • Maandelijkse declaratie van afgifte en ontvangst van goederen bij de Centraal Bureau voor de Statistiek
  • Aanmaningen dagelijks verwerken en eventueel actie ondernemen, zoals verzoek van facturen en creditnota te koppelen betaalwijze aanpassen

Functie

Medewerker Debiteuren

Leeftijd

42

Woonplaats

Leusden

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Frans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, ARCS, On Demand, CE-iT Citrix, JBA, Logis Air, Ocean, Mainframe, MS Office; Word, Excel, Outloo