Rianne (Controller)

Rianne is een extraverte, assertieve en resultaatgerichte jongedame. Ze bouwt haar carrière zorgvuldig op en is nu in de laatste fase van haar Master Accountancy, hiervoor start ze in september met haar scriptie. Haar studie heeft ze de afgelopen jaren gecombineerd met 4 dagen werken, iets wat ze tenminste tot februari zal doen. Toch zoekt ze in deze fase van haar loopbaan een uitdagende functie waar zij zich verder kan ontwikkelen tot Controller. Het liefst doet ze dit binnen het bedrijfsleven en dus wil ze het werken binnen een accountantskantoor achter zich laten.

Rianne is een Assistent Accountant die heel goed weet waar ze over praat en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, iets wat in haar werkzaamheden erg goed van pas komt. En ook qua ambitie heeft ze een duidelijk beeld voor ogen; verder ontwikkelen tot Controller. Ze staat sterk in haar schoenen en wil door diversiteit in haar werkzaamheden en met haar doorzettingsvermogen op termijn een eigen klantenportefeuille.

Rianne heeft 1 maand opzegtermijn en is 32 uur per week beschikbaar, waarbij ze tot en met januari 2019 op vrijdag nog studeert. Haar salarisindicatie is € 3.000,- bruto op basis van fulltime.

Werkzaamheden

Controleren van de jaarrekeningen van zowel profit als non profit organisaties.

  • Wekelijks bezoeken van klanten
  • Financiële situatie in kaart brengen
  • Prioriteiten stellen en risico's inschatten
  • Schrijven van een adviesrapport
  • Verzorgen van het jaarverslag

Functie

Controller

Leeftijd

26

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel, Outlook. Visio en PowerPoint