Jenai (Controller)

We hebben Jenai leren kennen als een vriendelijke, sociale en flexibele dame. Tijdens haar studie Bedrijfseconomie komt ze bij een gerenommeerd accountantskantoor terecht waar ze als Assistent Accountant ging werken. Hoewel de werkzaamheden aansluiten bij haar interesse, is de sfeer binnen de organisatie een reden om verder te kijken. Via haar netwerk krijgt ze de kans om bij één van de grootste, Nederlandse financiële dienstverleners aan de slag te gaan om zich te storten op financiële rapportages. Na twee jaar groeit Jenai door tot Team Coördinator binnen de afdeling, waarbij ze naast begeleiding van collega’s en de interne en externe rapportages verantwoordelijk was voor de planning en het verbeteren van de werkprocessen.

Terwijl ze bijna haar Master in Controlling heeft afgerond komt ook de behoefte om hier binnen haar werkzaamheden meer mee te doen. Na een interne sollicitatie komt ze hierdoor op de stoel van Controller te zitten en monitort de kostenontwikkeling, om dit vervolgens maandelijks met de managers te bespreken. Ook adviseert ze zowel directie als het management en voert ieder kwartaal een betrouwbaarheidscontrole uit bij een selecte groep klanten. Na bijna 6 jaar in deze functie gaat ze zich oriënteren en dient zich een een kans aan bij de overkoepelende organisatie, die aansluit bij haar ambitie als Controller. Hierin is ze verantwoordelijk voor de monitoring van de cashflow binnen de holding, adviseert ze de raad van bestuur en is ze onderdeel van verschillende kostenbesparingstrajecten. Door een aanstaande fusie verzorgt ze ook de integratie van de managementrapportage.

Jenai is een kritische, communicatief zeer vaardige en stressbestendige professional. Ze is makkelijk te benaderen, werkt oplossingsgericht en komt haar afspraken na. Haar doorzettingsvermogen heeft haar op dit punt in haar carrière gebracht, waarbij ze altijd naar de hoogst mogelijke streeft.

Jenai is per 3 september beschikbaar voor 32 uur per week, haar salarisindicatie is € 4.500,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor de managementinformatie (realisatie, budgettering en meerjarenplan) van de personeels-BV van een grote financiële dienstverlener. Verder zijn haar verantwoordelijkheden:

  • het vaststellen, monitoren en eventueel bijstellen van parameters voor de pensioenbijdrage werkgevers, de personeelskorting en de jubileumgratificatie
  • het coördineren van het pensioenbijdrage proces en het optimaliseren van de processen.

Functie

Controller

Leeftijd

39

Woonplaats

Wormerveer

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Chinees goed in woord.

Computervaardigheden

Cognos, QPR, CedAr, MS Office; Excel, Word, Outlook