Kristel (Project Controller)

Kristel heeft na haar opleiding tot Onderwijsassistent ervoor gekozen om een meer bedrijfsorganisatorische weg in te slaan met een hbo-studie People and Business Management. Hierbij heeft ze na 2 jaar de keuze gemaakt voor de richting Business. Na haar stage bij een technisch productiebedrijf is ze hier in dienst getreden als Medewerker Crediteurenadministratie. Ter vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof heeft ze hier ook gewerkt als Export Facturiste en is later doorgegroeid als Project Controller. Dit doet ze zelfstandig en spreekt haar erg aan. Bij haar huidige werkgever wordt haar functie tot op heden gecombineerd met crediteurenadministratie. Momenteel staat Kristel open voor een nieuwe uitdaging waarbij ze zich volledig kan focussen en ontwikkelen op het gebied van Project Control.

Kristel is een ambitieus en leergierig persoon. Ze haalt energie uit het vertalen van activiteiten en ontwikkelingen naar cijfers. Hierin is zij graag een sparringpartner voor de Project Managers met een wisselwerking in communicatie. Ze voelt zich snel verantwoordelijk en denkt daardoor actief mee met optimalisatiemogelijkheden. Kristel stroopt zonder problemen de handen uit de mouwen en gaat met een positieve en oplossingsgerichte mentaliteit aan de slag. Een teamcultuur in een (technische) productieomgeving past goed bij haar achtergrond en communicatieve vaardigheden.  

Kristel is beschikbaar voor een fulltime functie van 40 uur per week en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

Werkzaamheden

  • Vertaalslag maken (concretiseren) van projectactiviteiten naar cijfers.
  • Sparringspartner zijn van de Project Managers over deze activiteiten en anticipatie daarop.
  • Overzicht van omzetprojecten bewaken en 3 maandelijkse prognoses opstellen.
  • Nacalculatie van projecten verzorgen.

Functie

Project Controller

Leeftijd

26

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Beurtvaart, MS Office: Word, Excel