Adriaan (Administrateur)

Adriaan heeft een ruime ervaring op het gebied van financiële administratie. Hierin heeft hij diverse functies vervult, zoals Assistent Controller, Senior Finance Medewerker en Bedrijfsadministrateur. In zijn meeste recente ervaring is hij verantwoordelijk geweest voor de algehele administratie van verschillende internationaal opererende organisaties. Hierbij was hij actief betrokken bij de rapportages en bijbehorende analyses, budgetterings- en belastingvraagstukken, alsmede de maandafsluiting en jaarrekeningen. Momenteel staat Adriaan open voor een nieuwe uitdaging waarin hij het financiële overzicht van de organisatie bewaart en tegelijkertijd nauw betrokken blijft bij de administratie.

Adriaan is iemand die graag belangstelling toont voor zijn collega’s en dan ook graag in een team opereert. Anderen omschrijven hem als een zeer sociaal persoon met een positieve instelling. Verder is Adriaan analytisch sterk om doortastend de rapportageanalyses te bespreken. Daarnaast blijft hij altijd zoeken naar een efficiëntere manier van werken en geeft hij hier graag gevraagd en ongevraagd advies over. Bovendien haalt hij energie uit het plannen van taken, om deze vervolgens correct en volledig af te ronden binnen de gestelde doelen.

Adriaan is beschikbaar voor een functie van 36 tot 40 uur per week en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.650,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de algehele administratie;
  • Verwerken en uitvoeren van betalingen en maandafsluiting;
  • Opstellen van rapportages ten behoeve van de finance manager;
  • Voorbereiden van budgetten en forecasts aangaande liquiditeitsplanning.

Functie

Administrateur

Leeftijd

53

Woonplaats

Gorinchem

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift; Duits voldoende in woord en geschrift; Frans voldoende in woord, matig in geschrift

Computervaardigheden

Exact, Accountview, Shipnet, Microsoft Dynamics AX, Microloon, PAL, MS Office: Excel, Word