Hamed (Assistent Controller)

Hamed heeft inmiddels 5 jaar ervaring in de financiële administratie opgedaan bij zijn familiebedrijf. Na zijn mbo-opleiding Bedrijfsadministrateur heeft hij de studie Bedrijfskunde afgerond op het hbo. Tijdens deze opleiding is Hamed sinds 2016 werkzaam verschillende vastgoedondernemingen als Managementassistent. Hierin is hij verantwoordelijk voor de boekhouding en facturatie. Omdat hij in zijn huidige functie geen doorgroeimogelijkheden heeft, is Hassan op zoek naar een nieuwe uitdaging op Financieel gebied waar hij zich verder kan ontwikkelen in Controlling.

Hamed heeft een proactieve houding, waarmee hij snel en ongevraagd zaken zelf oppakt. Hij neemt dan ook graag het voortouw in een team om samen met hen het juiste resultaat te behalen. Hierin stelt Hamed sociale reflectie erg op prijs, om bewust te blijven en te kunnen ontwikkelen waar nodig. Verder is hij erg flexibel in zijn werk en sterk in het behouden van en planmatig en organisatorisch overzicht. Met zijn groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft hij snel een hart voor de zaak.

Hamed is per direct beschikbaar voor een functie van 32 tot 40 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

Werkzaamheden

  • Leiding geven aan administratieve afdeling
  • Verzorgen van kwartaalafsluiting
  • Screenen van huurders
  • Innen van huur en aanmanen van achterstallige betalingen

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

28

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Arabisch goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact, SPSS, Multivers, MS Office: Excel