Piet (Administratief Medewerker)

Piet heeft een afgeronde mbo-opleiding Bedrijfsadministrateur en volgt momenteel een deeltijd hbo-opleiding Bedrijfseconomie. Hij heeft drie jaar ervaring in de Financiële Administratie, wat begonnen is met stages en zomerwerk. De afgelopen twee jaar heeft hij echter gewerkt in een fulltime dienstverband. Piet is werkzaam geweest bij groothandelsorganisaties voor food- en bouwproducten, en zijn dienstverband werd daar meer dan eens verlengd na zijn stageperiode. Hij is hierin voornamelijk werkzaam geweest binnen crediteurenadministratie en heeft daarnaast ook ervaring in het onderhouden van klantencontact. Piet is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging op financieel administratief gebied, waarbij meerdere facetten van een bedrijfsadministratie aan bod komen.

Piet heeft een rustige persoonlijkheid, gedreven werkhouding en in voor een grapje op z’n tijd. Hij is sterk in het snel aanleren van nieuwe taken en staat altijd open voor nieuwe werkzaamheden. In deze werkzaamheden gaat Piet graag accuraat en verzorgd aan de slag. Verder is Piet erg empathisch te noemen, waardoor hij al snel een fijne en toegankelijke collega is. Hij floreert in een kleiner team met een informele en hechte sfeer.

Piet is per direct beschikbaar voor een functie van 28 tot 36 uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Afhandelen van inkomende facturen handelsgoederen;
  • Verwerken van crediteuren, namelijk handel- en kostenfacturen;
  • Telefonisch en mailcontact onderhouden met crediteuren

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

TradeApps, Exact Globe, FIS, MS Office; Word, Excel