Olaf (Assistent Accountant)

Olaf volgt momenteel een hbo-opleiding Accounting & Finance. Dit doet hij echter in deeltijd, waardoor hij vier dagen per week overhoudt om te werken. Momenteel werkt hij bij zowel een accountants- en advieskantoor, als een overheidsinstelling. Deze werkzaamheden wisselt hij af en vervult hij respectievelijk de functie van Assistent Accountant en Financieel Adviseur. Olaf houdt zich bezig met de controle van administratieve processen, de uiteindelijke controle van de daadwerkelijke posten, en advies omtrent wetgeving en voortgangsrapportages van subsidiebegunstigden. Op dit moment staat Olaf open voor een nieuwe uitdaging als Accountant, waarin hij zijn interesse en kunde voor IT kan benutten en zich verder kan ontwikkelen.

Olaf is een enthousiaste en betrouwbare jongeman. Bij zijn eerlijkheid hoort ook een afspraak-is-afspraak-mentaliteit. Hij werkt graag in teamverband en is binnen een groep vaak degene die het voortouw neemt. Dankzij zijn hulpvaardige houding zorgt hij voor een echt groepsgevoel. Daarnaast is Olaf flexibel in zijn werkomgeving en zet hij moeiteloos een tandje bij wanneer dit nodig is. Een organisatie met een informele en familiaire bedrijfssfeer past goed bij hem.  

Olaf is beschikbaar voor een functie van 32 tot 36 uur per week en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie is € 2.500,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Controleren van voortgangsrapportages van subsidiebegunstigden;
  • Bewaken van wetgeving aangaande subsidieverantwoordingen

Functie

Assistent Accountant

Leeftijd

22

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

CSS, HTML5, Javascript, PHP, Exact, Navision, Twinfiel