Ferdinand (Administrateur)

Ferdinand heeft ruim acht jaar ervaring als Administratief Medewerker binnen de pensioenbranche. Tijdens het laatste jaar van zijn studie Bedrijfswiskunde startte hij voor een stage binnen een gerenommeerde pensioenorganisatie. Omdat dit aan beide kanten zo goed beviel, bleef hij er na zijn stageperiode werken. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het verlenen van de premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid en het inbrengen, verlengen en beëindigen van pensioencontracten. Ook hij is betrokken bij de automatisering van verschillende administratieve processen.

De behoefte om zich verder te ontwikkelen resulteerde in het volgen van een vier maanden durende Boekhoudcursus. Echter ging Ferdinand zo snel door de stof heen dat hij deze cursus na één maand al heeft afgerond. Dit was het startsignaal om meer richting administratieve en controlewerkzaamheden te kijken en hij begint aan de hbo-opleiding Bedrijfseconomie naast zijn fulltime baan. De studie verwacht hij eind volgend jaar (binnen twee jaar) succesvol af te ronden. Omdat hij makkelijk én snel leert, wil hij zich nu in een nieuwe omgeving richten op zijn ontwikkeling als Junior Controller.

Ferdinand is een oplossingsgerichte, analytische en kritische jongeman. Zowel binnen als buiten het werk is hij zeer betrouwbaar en behulpzaam, waarbij hij graag het initiatief neemt en een duidelijke focus heeft op zijn toekomst.

Ferdinand heeft een opzegtermijn van twee maanden en is 40 uur per week beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 2.850,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Op deze afdeling verantwoordelijk voor de inbreng van nieuwe, collectieve pensioencontracten, en de verlengingen en beëindigingen daarvan;
  • Verschillende administratieve accounts beheren;
  • Procesbeheer en projectleider binnen verschillende projecten

Functie

Administrateur

Leeftijd

29

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederland, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SPSS, MS Office; Excel, Word