Yassin (Business Controller)

Yassin heeft negen jaar ervaring op het gebied van Boekhouding en Controlling. De eerste vier jaar heeft hij gewerkt bij een accountskantoor, waarin hij is doorgegroeid tot Senior Assistent Accountant. Sinds vijf jaar is Yassin werkzaam bij een zorgorganisatie. Hier begon hij als Adviseur Planning & Control en is hij de afgelopen jaren werkzaam als Business Controller. Waar hij bij het kantoor voornamelijk heeft geleerd hoe de administratie gecontroleerd moet worden, maakt hij in zijn recentere werkzaamheden juist de vertaalslag van deze bedrijfsadministratie en -resultaten naar de doelstellingen. Momenteel staat hij open voor een nieuwe uitdaging op Financieel of Business Control gebied, waar hij zijn kunde en kennis verder kan inzetten en ontwikkelen.

Yassin heeft een sociale en actieve houding. In een team zal hij snel een leidersrol vervullen, en blijft daarin altijd erg toegankelijk en benaderbaar voor alle collega’s. Hierdoor wordt hij vaak betrokken bij overleg. Samen taken en doelstellingen afstemmen binnen zo’n team is dan ook belangrijk voor hem. Verder is Yassin in de praktijk analytisch en resultaatgericht, waardoor hij zaken graag concreet maakt. Hij denkt daarnaast actief mee met verbeterprocessen en mogelijke kansen. Een teamsfeer waarin tezamen zaken met twee handen aan worden gepakt past daarom goed bij hem.

Yassin is beschikbaar voor een functie van 36 tot 40 uur per week en heeft een opzegtermijn van twee maanden. Zijn salarisindicatie bedraagt € 4.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per maand.

Werkzaamheden

  • Lesgeven
  • Begeleiden projecten
  • Tentamens voorbereiden en nakijken

Functie

Business Controller

Leeftijd

31

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift; Turks goed in woord, voldoende in geschrift; Engels voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Unit4, User (Zorgregistratie), MS Office; Excel