Yvette (Salarisadministrateur)

Yvette is een Salarisadministrateur met ruim 10 jaar ervaring binnen de zakelijke dienstverlening. In haar functie was ze verantwoordelijk voor het verwerken en controleren van de verloningen voor 4 entiteiten en de aangeleverde mutaties controleren en verwerken. Ook deed ze de wekelijkse controle, verwerking en betaling van voorschotten met de tijdige en juiste inhouding. Daarnaast maakte ze journaalposten met de aansluitende loonaangifte en draaide ze maandelijks rapportages voor het management. Na er een periode uit te zijn geweest wil ze met veel energie en toewijding weer belangrijk zijn als Salarisadministrateur binnen een ambitieuze organisatie, leunend op haar jarenlange ervaring.

Yvette is een welbespraakte, assertieve en directe dame. In de communicatie is er daardoor altijd duidelijkheid, net als op het moment dat er werk verdeeld moet worden en er richting het einde van de dag nog werk ligt dat echt af moet. Ze steekt graag haar handen uit de mouwen en verzorgt met plezier de uiteenlopende werkzaamheden binnen de salarisadministratie. In deze rol ziet ze zichzelf voornamelijk het werk uitvoeren, waarbij ze niet de ambitie heeft om vanuit deze positie leiding te geven.

Yvette is per 1 november beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week en haar salarisindicatie is € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur

Werkzaamheden

  • Controle en verwerking van mutaties en declaraties voor de (maand)verloningen;
  • Controleren van de proefloonstroken;
  • Controle en verwerking van gegevens (nieuwe) medewerkers;
  • Opstellen van contracten, contractwijzigingen, eindafrekeningen, afkoopsommen en uitdienst brieven;
  • Aanspreekpunt voor medewerkers en afdelingen;
  • Beheren personeelsdossiers;
  • Ziek- en betermeldingen;
  • Up-to-date houden van personeelsgegevens in de diverse personeelssystemen.

Functie

Salarisadministrateur

Leeftijd

47

Woonplaats

Almere

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Navision, Oracle, Mercash, MS Office; Excel, PowerPoint, Word, Outlook