Daniel (Administrateur)

Daniel heeft dertien jaar administratieve ervaring, waarbij hij ruim twaalf jaar binnen de bancaire sector werkzaam is geweest. In zijn huidige functie is hij medeverantwoordelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie, en de facturatie. Binnen de organisatie brengt hij ook de uiteenlopende procesverbeteringen in kaart en verzorgt hij diverse financiële rapportages. Ondanks de diversiteit in zijn huidige baan, zoekt Daniel in zijn nieuwe functie meer verdieping én uitdaging in de administratieve werkzaamheden.

Daniel is gek van cijfers en brengt graag structuur aan in zijn werkzaamheden. Zijn loyaliteit blijkt uit het lange dienstverband bij zijn voorgaande werkgever, waar hij zich heeft kunnen ontwikkelen tot een betrouwbare en resultaatgerichte professional. Hij kan goed onder druk presteren en heeft altijd oog voor verbeteringen van (werk)processen. Zijn communicatiestijl is eerlijk en direct, waarbij hij binnen de werkzaamheden vanuit de oplossing denkt.

Daniel heeft een maand opzegtermijn en is 40 uur per week beschikbaar. Verder is zijn salarisindicatie € 3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Crediteuren- en debiteurenadministratie;
  • Facturatie;
  • Procesverbeteringen in kaart brengen;
  • Diverse financiële rapportages;
  • Controlewerkzaamheden.

Functie

Administrateur

Leeftijd

35

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact Online, Afas, Europort+, Swift, Bottom LIne GT Match, Peoplesoft, Axim, MS Office; Excel, Powe