Thomas (Business Controller)

Thomas heeft achttien jaar ervaring op het gebied van Accounting en Controlling. In zijn carrière heeft hij zijn kennis voornamelijk doorlopend opgedaan uit de praktijk en interne cursussen. Thomas is dan ook geruime tijd intern doorgestroomd naar diverse functies met een toenemende complexiteit en verantwoordelijkheid. De afgelopen jaren vervulde hij de rol van Business Controller, waarbij hij als lid van het MT voornamelijk actief was in budgetteringsvraagstukken en kostenreductie. Momenteel is Thomas op zoek naar een nieuwe uitdaging als (Business) Controller, waar hij zijn analytische vaardigheden kan benutten.

Thomas is een rustige man met een goed gevoel voor humor. Hij heeft een flexibele en stressbestendige houding, waarmee hij zich snel aan kan passen aan veranderende omstandigheden. Ondanks zijn competitiviteit is Thomas erg hulpvaardig naar zijn collega’s toe en steunt hen waar nodig. Ook is hij sterk in het zelfstandig vastbijten in vraagstukken, om vervolgens met een juiste analyse tot de oplossing te komen.

Thomas is per direct beschikbaar voor een functie van 40 uur per week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 4.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de maandelijkse financiële afsluiting;
  • Wekelijkse Sales & Forecast rapportages opstellen;
  • Ondersteunen in Audits en IC afstemmingen met accountant;
  • Lid van het MT.

Functie

Business Controller

Leeftijd

51

Woonplaats

Lommel

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Qlikview, Ariba, MS Office; Excel