Agnes (Medewerker Crediteuren)

Agnes heeft een ruime ervaring in financiële administratie opgebouwd bij verschillende organisaties. Ze is begonnen als Administratief Medewerker in het verzekeringswezen, en heeft voornamelijk de crediteurenadministratie verzorgd bij een technische productieonderneming. Hierin is ze ook medeverantwoordelijk geweest voor de inrichting van deze administratie voor een Duitse vestiging. De afgelopen jaren heeft Agnes om privéredenen haar werkzaamheden op een lager pitje gezet, maar nu is ze op zoek naar een nieuwe fulltime uitdaging in de financiële administratie.

Agnes is een vrolijke dame met een goed gevoel voor humor. Ze is behulpzaam naar haar collega’s toe. Agnes is iemand die van nature sterk is in het zelfstandig oppakken van taken met een praktische inslag. Daarnaast is ze flexibel en kan daardoor goed omgaan met veranderende omstandigheden en werkzaamheden.

Agnes is per direct beschikbaar voor een functie van twintig tot veertig uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.750,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

Werkzaamheden

  • Verwerken van declaraties in Exact;
  • Verzorgen van facturatie en betalingen;
  • Bewaken van budget en begroting.

Functie

Medewerker Crediteuren

Leeftijd

58

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact Online & Globe, Oracle, Navision, MS Office; Word, Outlook, Excel