Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Sabina (Hoofd Administratie)

Sabina is na haar studie begonnen in de accountancy, waar ze bij verschillende kantoren de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Na deze ervaring is ze intern als Boekhoudkundig Medewerker aan de slag gegaan en doorgestroomd als Hoofd Boekhouding. Ook in de organisatie waar ze momenteel werkzaam is heeft ze een dergelijk proces doorlopen. Door haar ruime ervaring en scholing is Sabina vaardig in een breed facet van administratie. Zo kan ze medewerkers op een juiste manier coachen en fungeert ze moeiteloos als financieel sparringpartner voor de directie. Momenteel staat Sabina open voor een nieuwe stap in haar carrière.

Sabina is een sportief persoon met een uitgesproken persoonlijkheid. Collega’s zouden haar als uitbundig kunnen omschrijven, met een goed gevoel voor humor. Door met haar eigen ervaringen medewerkers te kunnen ondersteunen en coördineren in hun werkzaamheden, voelt ze zich nuttig en dat geeft haar veel energie. Sabina is een betrokken persoon en gaat volhardend op haar doel af. Met haar kritische blik voert ze niets klakkeloos uit, maar blijft ze actief nadenken of zaken slimmer en/of sneller uitgevoerd kunnen worden.

Sabina is beschikbaar voor een functie van 24 tot 40 uur per week en heeft een opzegtermijn van een maand. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

 • Als Medewerker Projectadministratie:
  • Bewaken van budgetten;
  • Opstellen van maandafsluitingen en maandrapportages;
  • Als Key User fungeren van SAP;
 • Als Senior Medewerker Vastgoedadministratie:
  • Deelname aan projecten en procesaanpassingen ten behoeve van SAP;
  • Opstellen en analyseren van urenadministratie naar aanleiding van onderhoud;
  • Opstellen van sturingsrapportages richting het managementteam.

Functie

Hoofd Administratie

Leeftijd

39

Woonplaats

Helmond

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact, Accountview, SAP, MS Office: Word, Excel