Arjan (Cluster Finance Manager)

Arjan heeft 25 jaar financiële ervaring, waarbij hij in zijn huidige rol als Finance Manager verantwoordelijk is voor drie locaties en de bijbehorende financiële collega’s. Hierin stuurt en stuwt hij de financiële processen, schrijft de forecast en voert zelfstandig verschillende checks op de procedures en de (internationale) regelgeving. Ook verzorgt hij de diverse financiële rapportages, is hij het aanspreekpunt voor het internationale hoofdkantoor én plaatsvervangend Algemeen Directeur, waarbij hij verantwoordelijk is voor 180 medewerkers.

Arjan is een zeer ondernemend ingestelde, assertieve en energieke professional. Hij coacht en begeleidt zijn collega’s, om hen in teamverband en individueel nog een hoger plan te brengen. Met zijn charisma is hij in staat om iemand op de juist manier te motiveren om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Ook is hij een echte ambassadeur, en praat hij graag met trots over zijn werk en de behaalde resultaten.

Arjan heeft een maand opzegtermijn en is veertig uur per week beschikbaar en zijn salarisindicatie is € 6.250,- bruto per maand, exclusief dertiende maand.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor:

  • De aansturing van de teams;
  • Checks op procedures en regelgeving;
  • Contacten met het moederbedrijf, banken en (interne/externe) accountants, alsmede met de gemeente voor vergunningsproblematiek.

Functie

Cluster Finance Manager

Leeftijd

44

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Sage, Exact, Accountview, HFM Hyperion, SAP, Accesso, Galaxy, Futura, MS Office: Excel