Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Yannick (Financieel Medewerker)

Yannick is in 2018 nominaal afgestudeerd als bedrijfsadministrateur op mbo niveau 4. Tijdens deze studie heeft hij twee stages volbracht. In beide stages was hij financieel administratief medewerker. Hier waren zijn voornaamste verantwoordelijkheden het inboeken van facturen in exact online en het boeken van de kas & bank. Verder heeft Yannick tijdens de laatste periode van zijn studie bij een bewind voering adviesbureau gewerkt als administratief medewerker. Hier was hij verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële gegevens van 50 cliënten. Daarnaast gaf hij zijn cliënte advies over hun uitgavenpatroon. Yannick is opzoek naar een uitdagende startersbaan als Financieel Administratief Medewerker.

Yannick is een loyale jongeman die erg zorgzaam is. Hij komt uit een grote familie waarin hij zijn familie altijd boven zichzelf zet. Hij vindt persoonlijk contact erg belangrijk en hij heeft daarom graag mensen om zich heen. Maar hij kan ook heel goed zelfstandig te werk gaan. Daarnaast is Yannick erg doelgericht. Dit zie je terug in zijn studie waarbij hij het extra vak MS Excel Advanced volgde die hij ook heeft behaald. Yannick is een ambitieuze jongen die zichzelf verder wilt ontwikkelen.

Yannick heeft een opzegtermijn van 1 week. Daarnaast heeft hij een salarisindicatie van €2.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Het bedienen van de heftruck

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

22

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Turks goed in woord en geschrift, Engels redelijk in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Exact Online, King, MS Excel Advanced, MS Word