Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Paula (Hoofd Administratie)

Paula heeft inmiddels zo’n twintig jaar ervaring in de financiële boekhouding. Ze is haar carrière begonnen als Assistent Accountant, waar ze zich het boekhouden eigen heeft gemaakt. Hierna is ze doorgegroeid middels verschillende projecten tot aan Hoofd Financiële Administratie. In de tijden van laagconjunctuur door de economische crisis, heeft Paula het heft in eigen hand genomen en startte ze haar eigen Administratie- en Belastingadvieskantoor. De afgelopen twee jaar is ze opnieuw in dienst getreden als Hoofd Administratie, waar ze allerlei taken op zich neemt: van het inboeken van inkoopfacturen tot aan het opstellen van managementrapportages. Paula staat open voor een nieuwe uitdaging, waarin ze de financiële administratie mag coördineren, zonder te ver van de daadwerkelijke boekhouding te staan.

Paula is een behulpzame dame, die als leidinggevende snel achter haar team zal staan. Door haar ervaring staat ze erom bekend nieuwe werkzaamheden zich vlug eigen te maken. Vanwege haar helicopterview is ze sterk in het behouden van het overzicht over de gehele administratie van een organisatie. Daarnaast is Paula erg stressbestendig en zal bij veeleisende drukte nimmer haar rust verliezen. Ze werkt dan ook graag ijverig en zo efficiënt mogelijk. Een organisatie met een informele sfeer, waar iemands mening niet achterblijft, past goed bij haar.

Paula is per direct beschikbaar voor een functie van veertig uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.250,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Wegwerken van de administratieve achterstand, met name aansluitingen goederenontvangstfacturen
  • Verwerken van de urenadministratie van de vloermedewerkers
  • Schrijven van handleidingen t.b.v. algemeen administratief proces
  • Verzorgen van de maandafsluitingen en aansluitingen op de grootboekadministratie

Functie

Hoofd Administratie

Leeftijd

41

Woonplaats

Bergeijk

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift; Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact, Navision, Oracle, MFG-Pro, Cash Proteus, Twinfield, AFAS, MS Office: Word, Excel