David (Hoofd Administratie)

David is een ervaren financiële professional met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van financiële administratie. In zijn huidige functie maakt hij onder andere  rapportages, controleert het crediteuren en debiteuren beheer van zijn werknemers en maakt de voorbereiding voor de accountant. Hij is gewend om meerdere taken op zich te nemen. Wanneer David vindt dat zaken beter aangepakt kunnen worden, of er verbetering nodig is binnen een proces draagt hij dit ook graag aan. Hierom is hij een gewaardeerd sparringpartner van het management team. Het beheren van verschillende portefeuilles zoals wagenpark en facilitaire behoren ook tot de dagtaken van David. VCA en ISO controle voert hij samen met collega’s uit. Tijdens zijn vorige baan bij de golfbaan was hij verantwoordelijk voor de gehele boekhouding, onder andere cashflows en het opmaken van de balans. Hiernaast hield hij de ledenadministratie van de golfbanen bij. David wil graag een nieuwe werkomgeving gaan verkennen waarbij hij zijn interesse voor procesverbeteringen en taken automatisering kan inzetten.

David vindt het belangrijk om een goede relatie te hebben met zowel zijn collega’s als klanten. Schakelen tussen werkzaamheden is voor David vanzelfsprekend. Hij wordt in zijn huidige functie vaak aangesproken door collega’s met verschillende vragen, die hij meteen oppakt. Met zijn tijdsplanning gaat hij dan ook flexibel om en zet graag een tandje bij wanneer nodig. Binnen een groep neemt David een coachende rol aan, hij gaat graag uit van de kracht van collega’s en het team om doelstellingen te bereiken. In zijn vrije tijd brengt David graag tijd door met zijn gezin.

David is beschikbaar voor een functie van 32 tot 40 uur per week en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Zijn salarisindicatie bedraagt €4500,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie en controleert hierbij ook 5 werknemers op onder andere debiteuren en crediteuren beheer;
  • Beheer van diverse portefeuilles zoals verzekeringen, wagenpark en facilitaire diensten;
  • Ondersteuning bij ISO, hierbij behoren management rapportages en KPI's;
  • Ondersteuning/coaching bieden aan 5 werknemers, handelt hierbij ook de klachten af.

Functie

Hoofd Administratie

Leeftijd

50

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact Global/Online, Syntax, MS Office: Excel