Sanne (Controller)

Sanne heeft zeventien jaar ervaring op financieel vakgebied opgebouwd. Na het behalen van haar hbo-diploma Bedrijfseconomie, is ze begonnen als Assistent Controller. Ze heeft zich hier gespecialiseerd in IT-consolidaties en werd dan ook hoofdgebruiker van de rapportage-softwarepakketten. Later in haar carrière is Sanne doorgegroeid tot Controller, waarbij ze ook de salarisadministratie op zich heeft genomen. Ze heeft intussen een ruime ervaring opgebouwd in het rapporteren en analyseren van financiële cijfers, alsmede het systeembeheer van de IT-toepassingen die dit mogelijk maken. Momenteel staat Sanne open voor een nieuwe uitdaging als Business of Financieel Analist/Controller, of Hoofd Administratie.

Sanne heeft een actieve en gezellige persoonlijkheid. Door haar mensenkennis voelt ze de wensen van collega’s en klanten goed aan. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en integere houding, houdt ze ervan om puzzels zelfstandig op te lossen. Ze is dan ook een doorzetter te noemen, die moeiteloos alle zeilen bijzet wanneer dat nodig is. Daarnaast is Sanne sterk in het vertalen van cijfers, omdat ze snel verbanden hierin ziet. Door haar punctualiteit en inzicht vervult ze moeiteloos een waakzame functie.

Sanne is per direct beschikbaar voor een functie van 32 tot 36 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.400,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verzorgen van de financiële maandafsluiting;
  • Analyseren en rapporteren van deze cijfers;
  • Volledig verzorgen van de salarisadministratie in AFAS;
  • Aansturen van 6 medewerkers.

Functie

Controller

Leeftijd

38

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact Globe, Exact Synergy, AFAS, BOFC, Hyperion Enterprise, HFM, SAP, JD Edwards, AS400/Mapics, Cog