Johan (Assistent Controller)

Johan heeft twintig jaar ervaring op financieel (controlling) gebied. Hierin is hij veelvoudig betrokken geweest bij consolidaties, herfinancieringen en het inrichten van overnames. Johan heeft in zijn functies vaak gefungeerd als rechterhand van de group controller of CFO, waar hij het overzicht bewaarde over de algemene administratie, subsidieprojecten, applicatiebeheer, alsook het opstellen van inzichtelijke rapportages en analyses. Aangezien Johan terug wil keren in een profitorganisatie, staat hij momenteel open voor een nieuwe uitdaging waarin hij verantwoordelijkheid draagt en zijn inzicht in analyses kwijt kan. Een functie als Business of Group Controller past dan ook goed bij hem.

Johan is een loyaal persoon die zich al snel betrokken voelt bij de organisatie. Hij houdt zich altijd aan afspraken en valt niet zomaar iemand af. Verder zet hij zich graag, zowel privé als zakelijk, in voor het coördineren van mensen en werkzaamheden. Hij opereert dan ook graag binnen een team waarin hij samen met andere niveaus en afdelingen de doelstellingen nastreeft. Daarnaast bezit hij een rijk portie initiatief, waarmee hij met een oog voor detail te werk gaat.

Johan heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor een functie van 36 tot 40 uur per week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 5.500,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het gehele bankverkeer en urenregistratie;
  • Ondersteunen van de project controller voor het financiële beheer van gesubsidieerde projecten;
  • Coördineren van de ICT-verbeterprojecten vanuit organisatorisch perspectief;
  • Zelfstandig uitvoeren van de administratie voor startup projecten.

Functie

Assistent Controller

Leeftijd

48

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

JD Edwards, SAP, MFG Pro, Exact, Eagle One, Frango, MS Office: Excel