Petra (Administratief Medewerker)

Petra is een gedreven dame die meer dan tien jaar ervaring heeft als Administratief Medewerker. In haar huidige functie is ze samen met haar collega’s verantwoordelijk voor de administratie van een vastgoedbedrijf. Hier had ze een divers takenpakket, waarin ze ook een controlerende functie heeft ten opzichte van de grootboekadministratie, en af en toe taken van de controller overneemt. Petra draagt actief verbeteringen aan en helpt ook deze door te voeren. Het maakt haar niet uit of het hierbij gaat om het efficiënter maken van balansen of kosten besparen op facilitaire zaken. Petra zoekt een allround administratieve functie, waarbij ze fungeert als spin in het web tussen de diverse financiële deeladministraties.

Petra is zeer kwaliteitsgericht en zal nooit half werk afleveren. Hierin is ze zeer accuraat. Toewijding aan het bedrijf is iets wat voor haar hoog in het vaandel staat. Een belangrijke waarde voor Petra in een bedrijf is het teamverband; ze wil samen met haar collega’s het bedrijf succesvol maken en elkaar helpen waar dat nodig is. Ze zal ook altijd haar hand toereiken om andere collega’s te helpen. Verder is Petra een prettige gesprekspartner. Ze heeft veel telefonisch contact gehad met klanten, wat haar zeer goed af gaat.

Petra is beschikbaar voor een functie van 32 tot 36 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

Werkzaamheden

  • Brede ervaring in het crediteuren- en debiteurenbeheer; 
  • Inboeken, controleren en betalen van facturen. Hiernaast ook het versturen van aanmaningen;
  • Ondersteuning van de controller bij het controleren van de grootboekrekening en de btw;
  • Ondersteuning in het kostenbeheer van diverse bedrijfsvoeringen, bijvoorbeeld het voorraadbeheer van de horecagelegenheid;
  • Het voorbereiden van de jaarafsluiting;
  • Het maken van nieuwe kostenplaatsen in samenspraak met de controller, om op één lijn te zitten met de projectontwikkelaar.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

42

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Unit 4 Multivers, MS Office: Excel