Lars (Financieel Medewerker)

Lars heeft inmiddels ruim drie jaar ervaring op financieel gebied, aangevuld met enkele stages. Tijdens deze stages heeft hij zich beziggehouden met het in kaart brengen van processen, het digitaliseren en automatiseren van betaalstromen, en de budgettering en bewaking van het planning en prognoseproces. Bij zijn huidige werkgevers is hij actief in het zelfstandig verwerken van de administratie, het voorbereiden van de aangiftes en fungeert hij als sparringpartner van de directeur voor de algehele financiële resultaten en budgettering. Omdat Lars bij zijn huidige werkgever onvoldoende doorgroeimogelijkheden heeft, is hij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zich meer kan richten op rapportages en het grotere financiële plaatje.

Lars is een betrouwbare jongeman die doelgericht te werk gaat. Als hij zijn doel duidelijk voor ogen heeft, gaat hij er helemaal voor. Hij heeft een hoog concentratievermogen en is dan ook niet snel afgeleid. Daarnaast is Lars sterk in het objectief, bijna mathematisch, analyseren van situaties, om vervolgens de juiste en relevante verbeteringsmogelijkheden aan te dragen. Zijn affiniteit met IT en de koppeling met financiering komt hierbij zeker van pas. Ten slotte is Lars stressbestendig, waarmee hij goed om kan gaan met een hectische omgeving.

Lars is per 1 januari beschikbaar voor een functie van 32 tot 40 uur per week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Zelfstandig verzorgen van de algehele administratie en digitaliseren van eerdere hardcopy administratie;
  • Verwerken van facturatie, betalingen, activamutaties en debiteurenbeheer;
  • Voorbereiden van belastingaangiftes in samenwerking met de externe accountant;
  • Sparringpartner voor de directeur over liquiditeitsbegroting en algemene financiële resultaten;
  • Bestellen van diverse materialen voor transport en logistiek.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Venlo

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Exact, Accountview, Rentman, MS Office: Word, Acces, Excel (gevorderd)