Mike (Starter Bedrijfseconomie)

Mike is een ambitieuze starter die net zijn master Finance afgerond heeft. Tijdens zijn studies heeft hij verschillende opdrachten uitgevoerd die hem dichterbij de praktijk gebracht hebben. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat er een complete analyse gemaakt werd voor de overname van een bedrijf en heeft hij tijdens zijn scriptie onderzocht hoe demografische factoren de beurs beïnvloeden.

In augustus 2016 is Mike op avontuur geweest naar Amerika, waar hij een half jaar gestudeerd heeft. Hij heeft hier vakken gevolgd als Management, Politiek en Entrepeneurship. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij zijn advanced speaking skills in Engels goed in de praktijk kon brengen en ook wereldwijd georiënteerd is. Na zijn terugkomst heeft hij zijn scriptie opgepakt, waarin hij onderzocht hoe de ceo ratio bepaald wordt aan de hand van een aantal modellen. Hij heeft hier onderzoek gedaan naar verschillende landen in West-Europa maar ook de VK en Amerika. De cultuurverschillen spelen een belangrijke rol in deze ratio alsmede hoe individualistisch een land is.

Mike is een sociale jongeman die met zijn nieuwsgierig instelling klaar is om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Hij is een fijne gesprekspartner. Binnen een groep neemt Mike de leiding wanneer nodig en zorgt ervoor dat iedereen zijn werk zo goed mogelijk uitvoert. Als hij eenmaal aan de slag is gegaan met een opdracht gaat hij er ook voor. Wanneer het beste resultaat betekend dat hij anderen hierbij een handje moet helpen doet hij dit ook graag. Mike werkt graag zelfstandig in een team met korte lijnen. Een gezonde concurrentie en open sfeer vindt hij hierin belangrijk. In zijn vrije tijd houdt Mike zich bezig met de (Amerikaanse) politiek en leest hij een graag een Engels boek.

Mike is per direct beschikbaar heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week. 

Werkzaamheden

  • Zorgen voor een goede communicatie naar zijn andere collega's;
  • Het openen en sluiten van het station;
  • Het beheren van de kassa en hierbij zorgen voor een juist telling aan het einde van de shift.

Functie

Starter Bedrijfseconomie

Leeftijd

24

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Excel