Rob (Administrateur)

Rob heeft een ruime ervaring opgebouwd in de financiële (project)administratie bij verschillende technisch georiënteerde organisaties. Hierin is hij doorgegroeid van Administratief Medewerker tot Administrateur, waarin hij voor tot wel twintig intercompany-bedrijven de volledige administratie verzorgde. Naast deze administratieve werkzaamheden is Rob ook bekende met zaken als wagenparkbeheer en salarisadministratie. Wegens een te informele gang van zaken bij zijn huidige werkgever staat hij momenteel open voor een nieuwe uitdaging in een allround functie als Administrateur of complexere Debiteurenbeheerder.

Rob is voor collega’s vaak een gewaardeerd persoon, vanwege zijn inlevingsvermogen en het bieden van een luisterend oor. Daarnaast is hij bekend met het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden, wat hij op een structurele manier inricht. Hij stelt namelijk de juiste prioriteiten, en zorgt doelgericht dat alle administratie tijdig en correct verloopt. Bovendien is Rob sterk in het helder rapporteren, analyseren en informeren van bedrijfsresultaten. Hierdoor draagt hij bij aan relevante en haalbare oplossingsmogelijkheden.

Rob is beschikbaar voor een functie van 36 tot 40 uur per week en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de volledige administratie van 8 intercompany-bedrijven;
  • Uitvoeren van kostenbewaking en opstellen van budgetrapporten;
  • Verzorgen van project- en grootboekadministratie, alsmede de bijbehorende controle;
  • Aansturen van een administratief medewerker.

Functie

Administrateur

Leeftijd

55

Woonplaats

Weert

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederland goed in woord en geschrift; Engels goed in woord, voldoende in geschrift; Duits voldoende in woord, matig in geschrift

Computervaardigheden

Exact, Unit4, Vakware, MS Office: Word, Excel