Tijmen (Administratief medewerker)

Tijmen heeft recent zijn opleiding Bedrijfseconomie afgerond en al enkele jaren werkervaring op het gebied van administratie. In zijn functie is hij onder anderen verantwoordelijk voor het registreren en controleren van de inkoopfacturen. Hiernaast stuurt hij één andere medewerker aan. Hij is vaardig op het gebied van ERP-systemen, en zeer betrokken geweest bij het automatiseren van de urenregistratie en de verkoopfacturen. Tevens ondersteunt en begeleidt hij andere collega’s bij het gebruik van zowel de nieuwe systemen als het huidige gebruik van Excel. Tijmen geeft graag ongevraagd advies, met als doel procesoptimalisatie.

Tijmen is zeer nauwkeurig en bewaart daardoor het overzicht in zijn werkzaamheden. Voor veranderingen staat hij open en hij wil hierbij ook het beste uit zichzelf halen. Verder beschikt hij over een goed inlevingsvermogen, waardoor hij kan nagaan welke impact beslissingen hebben op verschillende doelgroepen. Tijmen is zeer sociaal aangelegd, waardoor hij het geen probleem vindt om tijd vrij te maken voor een gezellig praatje.

Tijmen is beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Registeren en controleren van binnenkomende inkoopfacturen;
  • Aansturen van één persoon op het gebied van inkoopfacturen;
  • Ad hoc managementinformatie aanleveren bij de leidinggevende;
  • Dicht betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe systemen ten behoeve van automatisering.

Functie

Administratief medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Navision, SAP, Microsoft Dynamics, Vakware, ProTime, Whitevision, MS Office: Excel