Jonas (Junior Controller)

Jonas heeft twee jaar bedrijfseconomische ervaring opgedaan bij twee internationale organisaties. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de gehele boekhouding van de Verkoopafdeling en stuurt  hij twee stagiaires aan. Zijn werkzaamheden lopen hierbij dan ook uiteen, van het controleren van afwijkende inkoopfacturen tot het optellen van verkooprapportages voor het management. Middels PowerBI kaart hij de verschillen aan tussen de behaalde resultaten en realisatie van gestelde doelen. Jonas coördineert hiernaast kritisch het optimalisatieproces van AO/IC. In de functie die hij hiervoor heeft bekleed, heeft hij het management ondersteund tijdens een overstap van ERP-systemen. Jonas is op zoek naar een functie waarbinnen hij zich kan ontplooien als Financieel Controller.

Jonas weet goed prioriteiten te stellen. Wanneer er ad hoc een rapportage aangeleverd moet worden schakelt hij feilloos om. Zijn ambitieuze instelling maakt hem tot een leergierige werknemer die geen uitdaging uit de weg gaat. Hij denkt mee met zowel zijn collega’s als het bedrijf, wat hem een loyale collega maakt. Persoonlijk is Jonas heel sportief en deze energie neemt hij mee naar de werkvloer waar hij andere collega’s aansteekt met zijn enthousiasme.

Jonas heeft een opzegtermijn van twee maanden en is op zoek naar een fulltime functie van veertig uur per week. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de boekhouding van de Verkoopafdeling en het aansturen van twee stagiaires;
  • Het opstellen van de maand- en jaarrekening;
  • Verbeteringen van AO/IC omzetten in concrete acties in samenspraak met managers;
  • Opstellen en analyseren van financiële rapportages.

Functie

Junior Controller

Leeftijd

25

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Pinnacle, SAP, PowerBI, MS Office: Word, Outlook, Excel