Jason (Salarisadministrateur)

Jason heeft drie jaar ervaring opgedaan in de loonadministratie binnen een administratiekantoor. Voor zijn verschillende klanten verzamelt, controleert en archiveert hij de informatie voor het uitbetalen van de salarissen. Hierbij behoren ook de overzichten ter betaling van de loonbelasting, sociale premies en verzekeringen. Jason heeft naast zijn fulltime baan de opleiding PDL afgerond om meer kennis op te doen van de loonadministratie, zodat hij zijn werk nog beter uit kan voeren. Hij is nauw betrokken bij het opzetten van een payrolltak binnen het bedrijf, waarvoor een nieuw systeem moet worden ingericht volgens de wet- en regelgeving. Jason brengt hier vervolgens de specificaties in aan. Naast zijn interne werkzaamheden communiceert Jason extern met zijn mkb-klanten, waarbij hij advies geeft betreffende de loonadministratie. Momenteel is hij op zoek naar een functie waarin hij zichzelf verder kan ontplooien.

Cijfers in de loonadministratie die niet kloppen, dat zul je bij Jason zelden tegenkomen. Hij zoekt alles tot op de bodem uit en is hier ook zeer perfectionistisch in. Jason ontwikkelt zichzelf graag door middel van het volgen van opleidingen, maar hij kijkt ook graag hoe andere collega’s zaken aanpakken. Hij is namelijk van mening dat je van collega’s kunt blijven leren. Jason is organisatorisch sterk en weet structuur aan te brengen. Dit heeft hij mede ontwikkeld door het festival wat hij samen met zijn vrienden organiseert. Ondertussen bezoeken al vierduizend mensen dit jaarlijkse evenement.  

Jason heeft een opzegtermijn van een maand en is op zoek naar een fulltime functie. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Opstellen van arbeidscontracten, rekeninghoudend met verschillende cao's;
  • Klanten adviseren op het gebied van loonadministratie;
  • Salarissysteem specifiek inrichten aan de hand van wet- en regelgeving;
  • Pensioenregelingen toepassen.

 

Functie

Salarisadministrateur

Leeftijd

25

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Snelstart 11, Exact Online, Exact, Roos, Numbers, MS Office: Excel, Word