Kathy (Medewerker Crediteuren)

Kathy heeft inmiddels een jaar werkervaring opgebouwd op het gebied van financiële administratie. Tijdens haar mbo-opleiding Bedrijfsadministrateur heeft ze twee stages gelopen bij (technische) groothandelsorganisaties. Hierin is ze actief geweest in het opstellen en controleren van verkoopfacturen. Bij haar laatste stagebedrijf heeft ze later ook vakantiewerk uitgevoerd en is ze uiteindelijk in dienst getreden. Ze voert hier de functie uit van Medewerker Crediteuren. Omdat haar werkzaamheden bij haar huidige werkgever ophouden naar aanleiding van een reorganisatie door automatisering, staat Kathy open voor een nieuwe uitdaging in de crediteurenadministratie of een functie als Financieel Medewerker in het algemeen.

Kathy is een vrolijke jongedame die eerst de kat uit de boom zal kijken, maar zich mettertijd zeker open zal stellen. Ze heeft dan een erg behulpzame houding om collega’s te ondersteunen wanneer nodig. Kathy heeft ervaring in het omgaan met hectische situaties in haar huidige werk. Doordat ze stressbestendig is en gestructureerd te werk gaat, is ze sterk in een dergelijke omgeving. Verder is ze flexibel in haar werktijden en met haar leergierigheid is ze altijd bereid om zich nieuwe taken eigen te maken. Kathy past goed in een bedrijfssfeer met een hecht teamverband.

Kathy is per direct beschikbaar voor een functie van 36 tot 40 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het inboeken van inkoopfacturen;
  • Opstellen van betaalvoorstellen en uitvoeren van ouderdomsanalyse;
  • Contacteren van crediteuren, wanneer verwachte betaling plaatsvindt;
  • Ondersteunen in het aanmaken van nieuwe leveranciers.

Functie

Medewerker Crediteuren

Leeftijd

21

Woonplaats

regio Venray

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift; Engels voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact Online, King, M3, MS Office: Word, PowerPoint, Excel (gemiddeld)