Karlien (Financieel medewerker)

Karlien is een jongedame met een afgeronde hbo-opleiding Bedrijfskunde MER en bijna anderhalf jaar werkervaring binnen de accountancy. Tijdens haar opleiding heeft ze twee stages voltooid op de financiële afdeling binnen het bedrijfsleven en bij een gemeente. Door haar passie voor cijfers, koos ze er voor om binnen de accountancy te gaan werken. Ze werkt op de samenstelpraktijk en heeft ervaring opgedaan in het samenstellen van jaarrekeningen van diverse mkb-klanten, het verzorgen van de fiscale aangiftes en het boeken van de administraties. Karlien wil zich graag verder ontwikkelen binnen de accountancy, maar dit is niet mogelijk bij haar huidige werkgever.

Karlien is een vriendelijke en rustige dame. Ze is een leergierige en hardwerkende dame. Karlien is ambitieus en wil graag haar doelen behalen. Om dit te bereiken werkt zij gedisciplineerd en gestructureerd. Karlien wil zich graag door een opleiding en ervaring verder ontwikkelen.

Karlien heeft een maand opzegtermijn en is voor veertig uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Opstellen van de jaarrekeningen van diverse mkb-klanten;
  • Verzorgen van de fiscale aangiften (btw, vennootschap- en inkomstenbelasting);
  • Dagelijks controleren en verwerken van uitgaande en binnenkomende facturen;
  • Inboeken van het bank- en kasboek;
  • Klaarzetten van betalingen;
  • Bewaken van debiteuren.

Functie

Financieel medewerker

Leeftijd

23

Woonplaats

Waddinxveen

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact online, AFAS, Infine, MS Office: Excel, Word