Pascal (financieel administratief medewerker)

Pascal heeft ruim 22 jaar ervaring als Financieel administratief medewerker. De afgelopen jaren heeft hij diverse rollen vervuld, waar hij verantwoordelijk was voor verschillende facetten op de financiële afdeling. Pascal heeft na het afronden van zijn opleiding 14 jaar bij een grote zorginstelling gewerkt als crediteurenadministrateur. Hier was hij verantwoordelijk voor het gehele crediteuren proces. Naast het verwerken van inkoopfacturen op de juiste grootboekrekening en kostenplaats, was hij ook verantwoordelijk voor het maken en verwerken van betaalbatches, het checken en boeken van accruals en het voorbereiden van de einde maand cijfers. Binnen zijn huidige rol is Pascal verantwoordelijk voor het gehele debiteuren proces. Na drie jaar  gewerkt te hebben bij zijn huidige werkgever is hij toe aan een nieuwe uitdaging waar hij zijn kennis en kunde kan toepassen.

Pascal is een vriendelijke en rustige man. Hij is betrouwbaar en loyaal, dat ook wel blijkt uit zijn lange dienstverband bij een van zijn vorige werkgevers. Wat Pascal bijzonder maakt, is dat hij ondanks zijn zeer hoge productiviteit, heel nauwkeurig en accuraat werkt. Wanneer Pascal als financieel medewerker binnen een leuke organisatie kan werken, heb je een goede collega aan hem.

Pascal heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is 36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.250 - € 3.500,- bruto per maand op basis van 36 uur.  

Werkzaamheden

  • Inkomende betalingen van klanten registreren;
  • Het opvolgen van openstaande (verouderde) vorderingen;
  • Interactie met klantenondersteuning;
  • Beheren van incasso-dossiers;
  • Balansen analyseren;
  • Beheren van de wagenpark administratie;
  • Ondersteuning van het financieel team met de informatie die nodig is voor de maandafsluiting;
  • Creditering van premiebrieven behandelen;
  • Verwerken van bank en giroboekingen voor 10 verschillende entiteiten.

Functie

financieel administratief medewerker

Leeftijd

42

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Readsoft, SAP, Xtractor, Join, Proquro, Qics, Kofax, Exact Globe, Synergy