Joey (Business Controller)

Joey heeft twee jaar geleden zijn master International Economics & Business succesvol afgerond. Momenteel vervult hij de functie van Business Controller binnen een grote zorgorganisatie. Samen met de finance manager behoudt hij het overzicht over de budgetten en de realisaties van gehele organisatie. Hij is een gewaardeerde sparringpartner voor de manager. Hiernaast is hij het aanspreekpunt voor zowel managers als directeuren met betrekking tot financiële vraagstukken. Maandelijks stelt hij rapportages op voor de business units, waarbij hij eindverantwoordelijke is voor de correcte financiële rapportages. De administratieve processen houdt hij goed in de gaten en brengt waar nodig optimalisaties aan. Vanwege de reisafstand is hij op zoek naar een functie als Business Controller of Financieel Manager in een dynamische omgeving.

Joey haalt energie uit de vertaalslag maken van cijfermatige analyses naar operationele oplossingen. Hij is ambitieus en wil iedere dag het beste uit zijn dag halen. Hij werkt resultaatgericht, wat blijkt uit de KPI’s die hij maandelijks opstelt. In zijn leidinggevende rol is hij straight to the point en werkt hij samen met andere collega’s om samen het beste resultaat te behalen. Joey bekijkt zaken positief doch rationeel. Hij heeft een vrolijk en open karakter, waardoor hij in alle lagen van de organisatie draagvlak kan creëren. 

Joey heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

Werkzaamheden

  • Vraagbaak voor financieel advies voor bijvoorbeeld uitbreidingen, personeelsuitbreiding en zorgadministratie;
  • Maandelijkse rapporteren en analyseren per business unit;
  • Controleren of budgetten van de units binnen het kader blijven en het opstellen van de begroting voor de organisatie;
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Functie

Business Controller

Leeftijd

27

Woonplaats

Veghel

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederland en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Unit 4, Slim 4, Exact, Accountview, MS Office: Excel