Xui (Finance Manager)

Xui heeft meer dan dertien jaar ervaring opgedaan in de financiële wereld. In haar huidige functie is ze sinds kort actief als Finance Manager bij een internationale retailorganisatie. Ze leidt EU-financieringsoperaties, werkt samen met de managing director aan de strategische visie  en verlaagt internationale transferprijzen. Ze stuurt een team van 5 fte aan, waarbij ze efficiëntieverbeteringen jegens inrichting van de ERP-systemen stimuleert. Xui is zeer vaardig in het gebruik van ERP-systemen en is dan ook key-user in SAP.  Ze heeft dan ook al veel ervaring opgedaan in het opstellen van maand- en jaarrapportages, budgetteren en ICP rapportages. Haar analytisch vermogen zet ze graag in om sales, marges en winst/verlies rekeningen te analyseren. Ze is op zoek naar een functie als Finance Manager in een (middel)grote organisatie.

Xui is een echte powervrouw, ze vertelt met veel passie over haar werk. Haar ambitie en doorzettingsvermogen hebben haar aan een mooie finance loopbaan geholpen. Naast het streven naar goede resultaten voor het bedrijf, investeert Xui ook zeker in zichzelf. In haar leidinggevende functie communiceert ze straight to the point en door haar enthousiasme en charisma creëert ze veel draagvlak binnen de organisatie. Ze krijgt energie van een veelzijdige functie waarbij ze iedere dag met uiteenlopende vraagstukken geconfronteerd wordt.

Xui heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor veertig uur per week. Haar salarisindicatie ligt op de € 5.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

 

  • Leiden en ontwikkelen van EU-Financieringsoperaties: cash management, interne controle, boekhoudkundige stroom en bedrijfsanalyses;
  • Ontwikkelen van strategische visie in samenwerking met de managing director;
  • Stakeholderrelaties ontwikkelen met onder andere China en Externe partijen;
  • Internationale transferprijzen met betrekking tot transport en inkoop verlagen;
  • Leiden van  het EU-Finance Team: 3 vaste medewerkers en 2 interim;
  • Verantwoordelijk voor budgettering en het analyseren van sales;
  • Opzetten van nieuwe kantoren rekening houdend met lokale wetgeving.

Functie

Finance Manager

Leeftijd

41

Woonplaats

Helmond

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Chinees, Engels uitstekend in woord en geschrift; Italiaans matig in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP Key User, JD Edwards, Account Vieuw, Unit 4, Oracle, Filemaker Pro, DMS, MS Office: Excel, Word