Suraya (Financieel Medewerker)

Suraya is een jongedame die zich graag verder wil ontwikkelen binnen de financiële sector. Zij heeft haar mbo Bedrijfsadministrateur diploma op zak en heeft in verschillende branches stage gelopen, wat haar als starter veelzijdig maakt. Tijdens deze stages heeft zij ervaring kunnen op doen met verschillende boekhoudprogramma’s en met verschillende zijdes van de financiële afdeling. Ze is dan ook bekend met Exact Online, Thinq en CASH. Suraya is op zoek naar een startersfunctie waar zij het beste uit zichzelf kan halen en waar zij zich persoonlijk kan ontwikkelen. Ook zijn doorgroeimogelijkheden heel belangrijk voor haar.

Wij hebben Suraya leren kennen als een vriendelijke en open dame die altijd accuraat te werk gaat. Door haar leergierige instelling is zij in staat heel snel nieuwe dingen op te pikken en eigen te maken. Suraya vindt het leuk om nieuwe dingen te leren door dit toe te passen in de praktijk. Ten slotte heeft Suraya een zeer vriendelijke en collegiale houding en is zij niet bang om bij te springen wanneer nodig.

Suraya is fulltime (40 uur) en per direct beschikbaar voor een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

Ze was op projectbasis verantwoordelijk voor:

  • Het borgen van beveiliging van persoonsgegevens;
  • Consumenten telefonisch te woord staan;
  • Controleren op echtheid van persoonsgegevens;
  • Bijhouden van administratie.

 

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

22

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact Online, Thinq, CASH, MS Office: Excel, PowerPoint, Word