Saar (Administrateur)

Saar heeft al meer dan dertig jaar ervaring op financieel gebied. In haar huidige functie bij een bouwleverancier voert ze een veelzijdigheid aan werkzaamheden uit. Saar heeft een ondersteunende rol voor de Business Controller en Finance Manager. Ze is verantwoordelijk voor het voeren van de administratie(s) en levert hiernaast managementinformatie aan in de vorm van maandrapportages. Ze signaleert afwijking op grootboekniveau en geeft hier advies over aan het management. Ze is gewend om te werken op projectbasis, waar kostenefficiëntie van groot belang is. Saar heeft ervaring met het consolideren van verschillende administraties. Hiernaast neemt ze de personeelsadministratie op zich. Ze is op zoek naar een veelzijdige functie als Hoofd Administratie/Assistent Controller

Saar is een dame die recht door zee is. Ze voelt zich thuis in een platte organisatie met directe communicatielijnen. Haar enthousiasme in haar werk brengt ze graag over op stagiaires die ze begeleidt en opleidt. Ze maakt zich op eigen initiatief nieuwe taken snel eigen. Saar werkt doel- en resultaatgericht en wil dit dan het liefst ook zo snel mogelijk bereiken. Tijdens tegenslagen pakt ze door met de handvatten die ze op dat moment heeft. Saar voel zich thuis in een dynamische organisatie waarbij ze met uiteenlopende vraagstukken geconfronteerd wordt.

Saar heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor een functie van 38 tot 40 uur. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Ondersteunende taak voor Business Controller en Finance Manager;
  • Aanleveren van maand- en managementrapportages aan financieel management met bijbehorend advies;
  • Verzorgen van complete administraties van verschillende bv's;
  • Voorbereiding treffen voor jaarafsluiting;
  • Begeleiden/opleiden van stagiaires. 

Functie

Administrateur

Leeftijd

51

Woonplaats

Oss

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact, Afas, Accountvieuw, Perman I, YOB internetboekhouden, Ridder IQ, BCS Salarisadministratie, AF