Walter (Administrateur)

Walter heeft een ruime ervaring opgebouwd op financieel gebied. Hierin is hij bedreven in verschillende facetten. Zo heeft Walter ervaring met het coördineren van financiële processen, leiding geven aan een team, alsmede het opstellen van maand- en jaarrapportages om deze vervolgens te bespreken met de Controller en de directie. Vanuit de bedrijfsstructuren van eerdere werkgevers is Walter daarnaast bekend met het coördineren van en onderhouden van contact met buitenlandse vestigingen. Dit alles maakt hem erg geschikt in een rol als ervaren en gedegen Administrateur waarin hij een overzicht bewaart en dicht bij de Controller staat.

Walter is te omschrijven als een zakelijk en privé betrokken medewerker. De resultaten moeten immers samen met het team behaald worden. Hij is ook loyaal te noemen wat blijkt uit zijn langere looptijd bij zijn werkgevers. Verder is Walter stressbestendig doordat hij zich goed kan focussen op de juiste prioriteiten waarin hij kwaliteit voorop stelt. Met zijn ervaring en cijfermatig inzicht is Walter bovendien iemand die op eigen initiatief altijd zoekt naar optimalisatiemogelijkheden in het administratieve proces.  Walter is sterk in het brengen van rust en orde voor de organisatie en medewerkers, waarin hij graag werkprocessen overziet en coördineert.

Walter is in overleg per 1 januari beschikbaar voor een functie van 36 tot 40 uur per week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.700,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week).

Werkzaamheden

  • Coördineren van het crediteurenproces voor het SSC in Roemenië omtrent het correct vastleggen van inkomende facturen;
  • Controleren van de boekingen door SSC;
  • Opstellen van werkinstructies;
  • Opvolgen van de openstaande postenlijst.

Functie

Administrateur

Leeftijd

55

Woonplaats

regio Tilburg

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Wini, IIH, Basware, FIS2000, Snelstart, MS Office: Excel