Marissa (Administrateur)

Marissa heeft een ruime financiële ervaring opgebouwd. Hierin is ze gestart als Administratief Medewerker en doorgegroeid naar Hoofd Administratie en Cost Controller. Ze is bekend met het verwerken van een complete boekhouding inclusief bijbehorende rapportages en forecasts. Daarnaast heeft ze in haar rol als Cost Controller een analyserende rol vervuld, waar ze met haar onderzoek een kostenreductie op de overhead heeft kunnen realiseren van 25%. Momenteel is Marissa op zoek naar een nieuwe allround uitdaging, waar ze samen met een team een brede verantwoordelijkheid mag dragen.

Marissa is een sociale en vrolijke collega die altijd interesse zal tonen in haar collega’s. In haar werk is ze stressbestendig en plant ze graag vooraf om op korte termijn voor zo min mogelijk verassingen te staan. Op deze manier hebben ad hoc werkzaamheden alsnog zo veel mogelijk ruimte om opgelost te worden. Marissa is sterk in het aanbrengen van nieuwe inzichten om optimalisatie van de financiële resultaten te kunnen bieden. Ze haalt energie uit het uitvoeren en overzichtelijk maken van het totaalplaatje van de financiële administratie.

Marissa is per direct beschikbaar voor een functie van 32 tot 40 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.600,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

Werkzaamheden

  • Opmaken van P&L en balans;
  • Opstellen van rapportages en uitvoeren van bijbehorende analyses;
  • Controleren van de grootboekrekeningen;
  • Verzorgen van de verkoopfacturatie aan de kanten (vastgoedadministratie);
  • Klaarzetten van de incasso- en crediteurenbatch.

 

Functie

Administrateur

Leeftijd

51

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord, goed in geschrift.

Computervaardigheden

Exact Globe, SAP, Snelstart, MS Office: Excel (gevorderd)