Pepeyn (Starter Bedrijfseconomie)

Pepeyn is na het behalen van zijn hbo- Bedrijfseconomie zijn carrière begonnen als Assistent Accountant. Hij is mede verantwoordelijk voor het verzorgen van de administratie van MKB en groot zakelijke klanten, het samenstellen van jaarrekeningen en het indienen van aangiftes omtrent omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Tijdens zijn studie Bedrijfseconomie heet Pepeyn drie relevante stages gelopen waar hij de nodige ervaring heeft opgedaan. Pepeyn was werkzaam op de financiële afdeling waar hij de administrateurs ondersteunde in uiteenlopende werkzaamheden van het doen van kas/bank boekingen tot de voorbereiding maken voor de jaarrekening. Hiernaast controleerde hij polissen van de accountant uit het verleden, waar hij zijn analytische vermogen goed bij in kon zetten. Pepeyn heeft twee businessplannen geschreven waarvan één in de vastgoedbranche en één in de productie-industrie. Hiernaast is hij altijd wiskunde bijles blijven geven aan scholieren van vmbo tot vwo. Pepeyn houdt van een dynamische veranderlijke omgeving waarin hij zijn kwaliteiten optimaal kan inzetten. Samen met Extra Talent is Pepeyn dan ook opzoek naar een nieuwe uitdaging als Financieel Medewerker binnen het bedrijfsleven.

Pepeyn is zeer behulpzaam, eerlijk en betrokken naar anderen toe. Dit blijkt uit de toewijding die hij heeft tijdens het geven van bijles en het helpen van vrienden en familie. Hij is competitief, houdt van een goede voorbereiding en laat niks aan het toeval over. Zijn logische denkvermogen zet hij in om problemen stap voor stap op te lossen of verbeteringen te realiseren. Hierbij helpt het dat Pepeyn zeer goed cijfermatig onderlegd is en ook geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Hij haalt energie uit het overtuigen van mensen van zijn eigen inzichten, dit doet hij liever met teveel dan te weinig goede argumenten.

Pepeyn is voor 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Het verzorgen van administraties van MKB en groot zakelijke klanten;
  • Het samenstellen van jaarrekeningen (ook geconsolideerd);
  • Het indienen van aangiftes omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
  • Het samenstellen van prognoses. 

Functie

Starter Bedrijfseconomie

Leeftijd

25

Woonplaats

Oisterwijk

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Dynamics, MS Office (Excel, Word, Outlook)