Fouad (Medewerker Contractbeheer en Facturatie)

Fouad is werkzaam bij een facilitaire dienstverlener als Medewerker Contractbeheer en Facturatie waarbij hij verantwoordelijk is voor onder andere het verzorgen van contracten, opstellen van offertes en verwerken van mutaties. Daarnaast springt hij bij op de crediteurenafdeling wanneer dit nodig is. Fouad heeft in 2013 de hbo-opleiding Bedrijfseconomie afgerond. Direct na het afronden van zijn studie heeft hij zijn financiële carrière afgetrapt bij een financiële dienstverlener. Hier was hij verantwoordelijk voor de verkoop, administratie en het beheer van de pensioencontracten. Fouad is tevreden over zijn huidige werkgever, maar is op zoek naar meer uitdaging en doorgroeimogelijkheden.

Fouad is een vriendelijke en welbespraakte jongeman. Zijn communicatieve vaardigheden maken hem een prettige gesprekspartner. Fouad is zeer behulpzaam. Dit blijkt uit de werkboeken die hij heeft gemaakt om de werkstromen duidelijk te maken en zo zijn collega’s te helpen. Door zijn ambitieuze instelling, wil Fouad graag nieuwe dingen leren. Om die reden springt Fouad bij zijn huidige functie bij op de afdeling crediteuren. Dit allemaal maakt Fouad een aanwinst voor elk team.

Fouad heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar voor een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Als Medewerker Contractbeheer en Facturatie is hij verantwoordelijk voor:

  • Verzorgen van contracten;
  • Offertes opstellen;
  • Klantcontact;
  • Verwerken van mutaties;
  • budgetgegevens invoeren;
  • Facturen verwerken in SAP;
  • Bijspringen op de crediteurenafdeling wanneer nodig.

Functie

Medewerker Contractbeheer en Facturatie

Leeftijd

32

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift; Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, CRM, Navision, AS400, VACLEGO, Salesforce, VIC, EasyIndex, EasyViewer, MS Office: Excel, PowerP